Tel: 0501 – 101 10|info@borstorp.se
Loading...
Bed & Breakfast2019-06-11T14:11:06+00:00

Välkommen att bo på slottet

På Börstorp slott erbjuder vi vackra rum i slottets flyglar och i själva slottet. Alla rum är dubbelrum med dusch & WC. Frukost i slottet ingår. 4 km till restauranger i Sjötorp.

Bokning sker lättast med knappen nedan,
eller via telefon: 0501 – 101 10 och mail: info@borstorp.se

Boka nu

Aktiviteter

Runt husen finns ett flertal uteplatser och promenadområden. Naturen är mycket varierande och fantastiskt artrik. Gamla kulturmarker, hagar, flerhundraåriga ekbestånd, fågelmarker och inte minst Vänern ligger alldeles runt knuten. Några km norr om slottet startar Göta Kanal vid den charmiga orten Sjötorp som även har några trevliga restauranger och en fin badplats. Göta Kanal är ett av Sveriges största turistmål och en tur med en av kanalbåtarna är verkligen att rekomendera.

I Mariestad (15 km) finns ytterligare restauranger och dansnöjen om man nu inte föredrar att promenera i Gamla Stan eller hamnen. Till Mariestads golfbana är det 20 km, till Ribbingsfors’ 21 km och till Törebodas 33 km. Alla berömda för att vara natursköna.

Vandra, cykla eller bilutflykter?

Skaraborg och området kring Vänern och Göta kanal är idealiskt med sin småskalighet och ständigt närvarande natur. Mängder av små restauranger och boendemöjligheter med stigar, cykelvägar och krokiga asfaltvägar därimellan gör att du kan välja det som passar just dig bäst. Fler tips på Skaraborgs hemsida.

Börstorp ligger mitt i skarven mellan skogslandet och slätterna. Förr mycket strategiskt invid Vänern och Friaån numera centralt mitt i Sveriges Toscana: Skaraborg. Världens finaste skafferi! Vårt bidrag är den nötköttsproduktion som finns här. Passa på att hälsa på hos korna och att köpa av ett riktigt gott och nyttigt kött. Kanske en kosafari eller svamp-/bärutflykt kan vara något?

Vackert rum u annexet med ån ringlande utanför fönstret, gästvänligt värdpar som tog emot oss med värme och glädje…
Petra, från booking.com
Väldigt bra service! Oerhört trevliga miljöer både inomhus och utomhus. Frukostmiljön var väldigt trevlig och rogivande vilket gav en bra start på dagen!
Mikael, från booking.com
Härligt boende i vacker miljö. Mycket trevligt värdpar. Fantastisk frukost. Uppskattade verkligen möjligheten att ha med hund…
Susanne, från booking.com

Senaste nytt

Marknadsföring light

Marknadsföring light Vi har inte haft tid eller behövt marknadsföra oss hittills. Årets kalvköttsproduktion har vi sålt slut två månader för tidigt enbart på ryktet om vår existens. Än roligare är att många kunder kommer tillbaka

Kalvarna invaderar

Kalvarna invaderar Så är den igång, kalvningssäsongen. Den ena sötare än den andra kalven ploppar ut i en fascinerande ström. Hittills har vi fått närmare 60 stycken och inga sjukdomar eller annat elände. Peppar, peppar.

KRAV märkta nötkött

KRAV märkta nötkött Snart är det dags för oss att fira vår 1000:e sålda nötköttbox. Men innan dess har vi några extra fina kalv/ungnöts boxar kvar. Transporten går till Stockholm nästa gång och därefter till

Till alla nyheter

Börstorp slott ligger vid Vänerns sydöstra strand, vid väg 26, fem km från E20, 290 km till Stockholm, 190 km till Göteborg och 140 km till Jönköping.
Några km norr om slottet startar Göta Kanal vid den charmiga orten Sjötorp som även har några trevliga restauranger och en fin badplats. Göta Kanal är ett av Sveriges största turistmål och en tur med en av kanalbåtarna är verkligen att rekommendera.