Välkomna till 2017 års upplaga av succén med operafestival på Börstorp slott.
31 augusti – 3 september (fredag 1 /9 utsåld)

För de som inte varit här tidigare kan detta event närmast beskrivas som professionell opera framförd på ett intimt, personligt och lättsamt sätt. Operastycket, i år ”Giustino” av Vivaldi, är något nedkortat till förmån för några favoritstycken i slutet av föreställningen.

Sångare och musiker kommer från La Scala i Milano och Venedig och uppträder, trots sin ungdom, på absolut förstklassig nivå. Vi är övertygade om att några av dessa artister kommer att bli framtida storheter och affischnamn.

Hela föreställningen leds av Lars Forslund som är en känd svensk operavirtuose och dirigent är Maxine Rizzotto. Scenen är golvet i riddarsalen på slottet och skådespelarna rör sig fritt mellan borden och publiken. Resultatet är en högst påtaglig och närvarande operaföreställning som inte lämnar någon oberörd.

I år kommer vi bara att använda den stora salen och därför blir det mindre antal som får plats. Å andra sidan så kommer upplevelsen bli ännu starkare och alla ser och hör bättre.

Före operaföreställningen serveras en härlig italiensk buffé med flera olika rätter. Baren är öppen hela kvällen och ni kan t.ex. njuta av ett gott italienskt vin eller prosecco under föreställningen.

Kvällen beräknas sluta ca kl 23:00 (ej lördag).

På lördagen 2/9 blir kvällen annorlunda. Då skall slottet fyllas med festdeltagare i en hejdundrande MASKERAD. De utklädda deltagarna denna kväll kommer att få njuta av en extravagant föreställning som är lite mer varierad och med gyckel från sångarna. Det serveras gratis prosecco och föreställningen övergår vid midnatt till fest och glammig karnevalsyra. När den slutar vet ingen. Lämpligt tema för den obligatoriska utstyrseln är 1700-tals fest. Inspiration kan man få om man bildgooglar ”1700 talet fest kläder”. Vi hoppas det kommer några Ringaren i Notre Dame också!

Så beställer ni biljetter
Ni beställer biljetter via mail;  info@borstorp.se  (ej via telefon) och får sedan ett svarsmail med en betalningsanvisning. De som önskar ett hotellrum för övernattning anger detta. I mån av plats fördelar vi våra egna rum och om de inte räcker till även rum i nära anslutning.

I mailet anger ni:

  • Ert namn
  • Mobilnr
  • Vilken föreställning
  • Antal biljetter
  • ev Hotellrum

Priser:  På torsdag 31/8, fredag 1/9 och söndag 3/9 kostar biljetterna 1050 kr/st
På lördagen 2/9 (maskeradbal med Prosecco) kostar hela kvällen 1250 kr/pers.
I alla föreställningar ingår buffén. På lördagen ingår även festligt bubbel (Prosecco).

Välkomna
Annica & Björn

Operabildlag

 

Klicka här för program                             Klicka här för handlingen

Lars Forslund

Lars Forslund