Bästa musikälskare!

Välkommen till opera- och galaföreställningar på Börstorp slott. 1-4 september 2016

Nu händer det grejer minsann! Det har sina fördelar att ha ett slott; förutom att det aldrig är en lugn stund så får vi en del inbjudningar och påhitt som vi definitivt inte hade fått om vi haft ett litet torp.
Denna gång har vi fått kontakt med inte mindre än musikvrituosen Lars Forslund och ska tillsammans med honom genomföra sex operaföreställningar här på slottet. Det är föreställningen ”Griselda” av Vivaldi som ska framföras av Venedigoperans sångare på deras Europaturné.
På slottets alla våningar dukas det upp en italiensk buffé och sångarna skall använda alla rum som scen. Vill ni se och höra detta skådespel ta er hit den 1:a, 2:a eller 3:e september. Har på känn att det blir en strykande åtgång på biljetterna.

KONSTNÄRLIG KVALITET

Lars kommer med en italiensk kammarorkester och italienska sångare. Medverkande sångare håller en hög konstnärlig nivå och har medverkat i olika operauppsättningar vid La Scala operan i Milano, La Fenice operan i Venedig och vid olika operafestivaler i Italien och övriga Europa. Orkestern består av professionella italienska musiker av högsta klass.

Initiativtagare till operan: Annica Eriksson och Lars Forslund

Annica Eriksson  Lars Forslund